Vilka är vi?

 
As salamo aleikom wa rahmatollahi wa barakatoh 
 
Vi tänkte att det skulle vara roligt att veta lite om oss som driver den här bloggen. Vi har bestämt oss för att inte vara för privata i bloggen på grund av flera anledningar, men det kan ändå vara roligt att få en bild av vilka det är som skriver här. 
 
Punica: Jag bor i Stockholm tillsammans med min man och vår dotter, just nu är jag mammaledig och försöker reda ut lite vad jag vill göra framöver. Jag började praktisera islam när jag var ca 17-18 år, vilket är ungefär 7 år sedan. Det var även då jag satte på mig min hijab, vilket var det bästa beslutet jag gjort alhamdolillah. 
 
Granatum: Uppväxt i Stockholm men urspringligen från en annan håla i Tellus. Har varit praktiserade i ca 5 år och har en lång väg framför mig i mitt kunskapssökande. Min kunskapsnivå duniyah mässigt är ännu inte klart men alhamdulillah 'ala kull hal. 
 
Vi har växt upp nära varann med gemensamma vänner men när intresset för islam växte hos oss så förenade Allah oss. Vi bestämde oss att vår vänskap är fisabilillah och att vårt mål är att återförenas i jannah bland alla kärnfria frukter. Därifrån fick vi målet "granatäpplen utan kärnor" och därifrån har vi gett oss bloggnamnen Punica Granatum, granatäpple på latin.
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer